City Adventure Kankaanpää info

Ilmoittautuminen on alkanut. Liput myynnissä Lippu.fi palvelussa. (Klikkaa tästä ostamaan lippu.)

City Adventure - Kaupunkiseikkailu on pääasiassa täysi-ikäisille tarkoitettu joukkuekilpailu, jossa kilpaillaan 2-4 hengen joukkueissa. Kankaanpään
taajama-alueen sisälle tullaan tekemään noin 30 toisiaan hienompia tehtävärasteja, joita joukkueet kiertävät haluamassaan järjestyksessä kävellen, juosten tai pyörällä.

Kilpasarjassa kaikki rastit pisteytetään ja parhaat joukkueet palkitaan. Tänä vuonna mukana tapahtumassa on myös harrastesarja jossa palkintojen saajat arvotaan. (väh. puolet rasteista kiertäneiden kesken) Tapahtuma alkaa Kankaanpään palloiluhallilta 18.08.2018 klo 10.00 ja päättyy palloiluhallille klo 16.00 mennessä. Palkintojen jako suoritetaan alkuillan aikana. Kaupunkiseikkailussa pääsee mittaamaan omia taitoja, nopeutta, voimaa, päättelyä ja kuntoakin.

Kaikki tehtävärastit suoritetaan haluamassa järjestyksessä ja omaan tahtiin, joten seikkailu sopii hyvin eri ikäisille, kuntoisille ja taitotason omaaville naisille ja miehille, niin nuorille kuin varttuneemmillekin. Pääasia on pitää hauskaa ja kokea elämys jollaista ei ennen ole ollut.

Toisilla rasteilla saattaa joutua menemään veteen, joten kannattaa varautua uimavarusteilla sekä pyyheellä.


Kysymyksiä ja vastauksia


O
nko tapahtumaan ikärajaa?
Tapahtumaan osallistuvien alaikäraja on 15 vuotta. Tehtäväkohtaisia ikä- tai muita rajoituksia saattaa olla erikseen määritelty. Alle 15 vuotiaan voivat kuitenkin osallistua tehtäväpaikkojen kiertämiseen vanhempien seurassa, mutta eivät ole oikeutettuja jaettavaan kisa materiaaliin. Yläikärajaa ei tapahtumassa ole.

Mitä eroa on kilpa- ja harrastesarjassa?

Kilpasarjassa on mm. paremmat palkinnot, rasteilla pääsee jonon ohi. Kilpasarjassa kaikkien rastien pisteet lasketaan yhteen ja parhaat joukkueet palkitaan. Harrastesarjassa arvotaan palkinnot vähintaan puolet rasteista kiertäneiden kesken. Muitakin muutoksia saattaa vielä tulla.

Mistä lippuja voi ostaa?

Liput voi ostaa nettisivuilta tai suoraan lippu.fi sivustolta. Liput myynnissä myös kaikissa lippu.fi palvelun myyntipisteissä kautta maan. (Kankaanpään R-kioski) Kankaanpään palloiluhallilla myydään lippuja ovelta viimeisellä viikolla ennen tapahtuman alkua. Lipun myynti sulkeutuu tapahtuma-aamuna n. klo 9.00. Yritys / VIP-liput myynnissä suoraan info@kaupunkiseikkailu.fi tai 040-7312571

Ilmoittautuminen tapahtumaan.

Muista ilmoittautua tapahtumaan tämän sivuston liput osioista. (LIPUT) Kun olet ostanut lipun.

Miten pääsylipun kanssa toimitaan?
Tuo joukkueesi liput tai tilausvahvistus palloiluhallille mukanasi, jossa se vaihdetaan tapahtumarannekkeeseen, sekä teille luovutetaan materiaali. Lipun vaihto kilpailumateriaaliin alkaa kilpailuviikolla, ajankohta määritetään tarkemmin, mutta päättyy kilpailuaamuna n. klo 9.30. Ruuhkien välttämiseksi saavu ajoissa paikalle.

Käyvätkö kulttuuri- ja liikuntasetelit maksuvälineeksi?
Kulttuuri- ja liikuntasetelit ( Smartum ja Edenred ) käyvät maksuvälineeksi tapahtuma viikolla Kankaanpään liikuntakeskuksella.

Miten seikkailuun tulee varustautua?
Varaamalla keliin sopivat varusteet. Muista varata myös riittävästi juomaa nestehukan välttämiseksi. Joissain rasteissa saattaa myös kastua, joten varustaudu sen mukaan.

Täytyykö kaikkiin tehtävärasteihin osallistua?
Ei tarvitse. Joukkue päättää itse osallistuuko tehtävään vai ei. Jos joillekin rasteille muodostuu jonoja, kannattaa joukkueen jatkaa seuraavaan tehtävään ja palata myöhemmin tarkistamaan tilanne ruuhkautuneella rastilla.

Pitääkö joukkueen kiertää rastit yhdessä?
Kyllä. Joukkueen tulee liikkua yhdessä. Jos osalla joukkueesta on pyörä ja osalla ei, tulee koko joukkueen liikkua hitaampien vauhdissa. Joukkueen pitää olla kokoajan yhdessä, myös jonotuksissa ja rastin suorituspaikalla.

Ovatko kilpailijat vakuutettuja?
Eivät. Jokainen kilpailija vastaa tapaturmista omalla vakuutuksella. Kaikki kilpailijat kirjoittavat vastuuvapauslomakkeen. Kaikki tehtävärastit ovat kuitenkin täysin turvallisia ja ammattilaisten järjestämiä.

Majoitusta ja polkupyöriä voit vuokrata Kankaanpään Kuntoutuskeskuskelta. Kysy lisää http://www.kuntke.fi/.

Majoituksia myös Hotelli Kantri. Kysy lisää http://kantri.yhteystietopalvelu.com/index.php.