City Adventure Kankaanpää info

City Adventure - Kaupunkiseikkailu on pääasiassa täysi-ikäisille tarkoitettu joukkuekilpailu, jossa kilpaillaan 2-4 hengen joukkueissa. Kankaanpään
taajama-alueen sisälle tullaan tekemään noin 30 toisiaan hienompia tehtävärasteja, joita joukkueet kiertävät haluamassaan järjestyksessä kävellen, juosten tai pyörällä.

Kaikki tehtävärastit suoritetaan haluamassa järjestyksessä ja omaan tahtiin, joten seikkailu sopii hyvin eri ikäisille, kuntoisille ja taitotason omaaville naisille ja miehille, niin nuorille kuin varttuneemmillekin. Pääasia on pitää hauskaa ja kokea elämys jollaista ei ennen ole ollut.

Toisilla rasteilla saattaa joutua menemään veteen, joten kannattaa varautua uimavarusteilla sekä pyyheellä.


Kysymyksiä ja vastauksia


O
nko tapahtumaan ikärajaa?
Tapahtumaan osallistuvien alaikäraja on 15 vuotta. Tehtäväkohtaisia ikä- tai muita rajoituksia saattaa olla erikseen määritelty. Alle 15 vuotiaan voivat kuitenkin osallistua tehtäväpaikkojen kiertämiseen vanhempien seurassa, mutta eivät ole oikeutettuja jaettavaan kisa materiaaliin. Yläikärajaa ei tapahtumassa ole.

Käyvätkö kulttuuri- ja liikuntasetelit maksuvälineeksi?
Kulttuuri- ja liikuntasetelit ( Smartum ja Edenred ) käyvät maksuvälineeksi tapahtuma viikolla Kankaanpään liikuntakeskuksella.

Miten seikkailuun tulee varustautua?
Varaamalla keliin sopivat varusteet. Muista varata myös riittävästi juomaa nestehukan välttämiseksi. Joissain rasteissa saattaa myös kastua, joten varustaudu sen mukaan.

Täytyykö kaikkiin tehtävärasteihin osallistua?
Ei tarvitse. Joukkue päättää itse osallistuuko tehtävään vai ei. Jos joillekin rasteille muodostuu jonoja, kannattaa joukkueen jatkaa seuraavaan tehtävään ja palata myöhemmin tarkistamaan tilanne ruuhkautuneella rastilla.

Pitääkö joukkueen kiertää rastit yhdessä?
Kyllä. Joukkueen tulee liikkua yhdessä. Jos osalla joukkueesta on pyörä ja osalla ei, tulee koko joukkueen liikkua hitaampien vauhdissa. Joukkueen pitää olla kokoajan yhdessä, myös jonotuksissa ja rastin suorituspaikalla.

Ovatko kilpailijat vakuutettuja?
Eivät. Jokainen kilpailija vastaa tapaturmista omalla vakuutuksella. Kaikki kilpailijat kirjoittavat vastuuvapauslomakkeen. Kaikki tehtävärastit ovat kuitenkin täysin turvallisia ja ammattilaisten järjestämiä.